Een nieuw dak

Er komt een moment dat u toe bent aan een nieuw dak. Een nieuw dak kan bestaan uit het aanbrengen van een nieuwe laag dakbedekking, met of zonder isolatieverbetering of uit een complete dakrenovatie.

In combinatie met een nieuw dak zien we steeds meer zonnepanelen en terras- en tuindaken toegepast. Voor een nieuw dak bent u bij Optimaal dakbeheer aan het goede adres.

Werkwijze

Om u van het beste advies te voorzien, dient allereerst het dak grondig te worden geïnspecteerd.

Hiervoor maken wij met u een afspraak voor een dakopname. Bij de dakopname wordt een dakinsnijding gemaakt om de staat van de dakconstructie te bepalen. Gelijktijdig worden de dakdoorbrekingen, alle detailleringen en het dak exact ingemeten. Op basis van de dakinspectie wordt een advies uitgebracht in de vorm van een offerte. Daarbij wordt ons advies natuurlijk afgestemd op uw wensen en behoeften. Indien u akkoord gaat met de uitgebrachte offerte wordt er overgegaan tot opdracht. De aanvang en uitvoering van de werkzaamheden zullen in nauw overleg met u plaatsvinden. Zodra de werkzaamheden gereed zijn wordt het werk samen met u opgeleverd.

Facturering

Afhankelijk van de grootte van de aanneemsom geschiedt de facturering in nader overeen te komen termijnen.

Garantie

Op een nieuw dak wordt door ons een garantie verstrekt voor een periode van 10 jaar na het gereedkomen van onze werkzaamheden.

Ik wil graag gebeld worden voor een afspraak

Contact